Β. ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

Το να αδυνατίζεις χρησιμοποιώντας την ύπνωση είναι αναμφίβολα ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος να χάσεις το ανεπιθύμητο βάρος για πάντα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Λέξεις που ακούει κάποιος πολύ συχνά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι αληθείς. Το να χάνεις βάρος χρησιμοποιώντας την ύπνωση είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, όχι ένα μαγικό χάπι ή κούφιες υποσχέσεις. Ας δούμε πώς λειτουργεί.Βασικά έχεις έναν εγκέφαλο με δύο τμήματα : το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Για να καταλάβεις πώς μπορείς να χάσεις βάρος χρησιμοποιώντας την ύπνωση πρέπει πρώτα να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ των δύο αυτών τμημάτων του εγκεφάλου.

Πρώτα ας κοιτάξουμε το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΜΗΜΑ. Το τμήμα αυτό του εγκεφάλου ελέγχει την όλη τη σκεπτόμενη συμπεριφορά σου, κάθε τι που συνειδητά κάνεις, για παράδειγμα : τι φοράς, τι λες, τις διαλέξεις να φας, πώς χτενίζεις τα μαλλιά σου και ακόμα την απόφαση που πήρες να διαβάσεις αυτό το κείμενο. Αυτά είναι πράγματα που κάνεις συνειδητά.

Το υποσυνείδητο είναι το τμήμα που λειτουργεί περισσότερο σαν κομπιούτερ. ΘΥΜΑΤΑΙ. ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο υποσυνείδητος νους δεν κρίνει ούτε αποφασίζει, μόνο αποθηκεύει και ανακαλεί κάθε πληροφορία. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, μόνο καταγραφή.

Ο υποσυνείδητος νους κάνει επίσης πράγματα όπως να ελέγχει το σφυγμό σου, την πίεσή σου, πόσο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά σου ή πόσο γρήγορα πέφτουν, μαζί με δισεκατομμύρια άλλα πράγματα κάθε μέρα.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΠΝΩΣΗ
Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΝΟΥΣ αποφασίζει μόνο με το 10% του συνολικού νου ενώ ο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ με το 90%. Τι σημαίνει κάτι τέτοιο; Αυτό φαίνεται όταν κάποιος αποφασίζει να χάσεις βάρος (απόφαση την οποία παίρνει με το 10% του νου) ή ν'αλλάξει οποιοδήποτε άλλο τομέα ανεπιθύμητης συμπεριφοράς. Το υποσυνείδητο αγνοεί ότι μία καινούργια συμπεριφορά εισάγεται και βασικά την απορρίπτει. Ας το τοποθετήσουμε διαφορετικά.

Αποφασίζετε να χάσετε βάρος. Λέτε στο συνειδητό νου : "Αυτή τη φορά θα πετύχω! Βοήθησέ με". Έτσι δεν τρώτε μπισκότα, γλυκά κλπ. Αφού όμως περάσουν λίγες ημέρες (ή ώρες), το υποσυνείδητο αρχίζει να ρωτάει : "Πού είναι τα μπισκότα μου; Γιατί να υποβάλλω τον εαυτό μου σ'αυτήν τη δοκιμασία.. που είναι τα μπισκότα μου; "Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το 90% του ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ νικάει το 10% του ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ και τότε τρώμε τα μπισκότα.

ΝΑ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΥΠΝΩΣΗ
Με την ύπνωση εμείς ΞΑΝΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ σας και το κάνουμε να αντιληφθεί την επιθυμία σας να χάσετε βάρος, να είστε υγιείς και να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Κατ'αυτόν τον τρόπο, όταν το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ προσπαθεί να τηρήσει την απόφαση που έχει πάρει, το ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ επίσης γνωρίζει ότι αυτό είναι το σωστό να κάνει και σας στηρίζει για να μην χάσετε τον έλεγχο και πείτε : "Να πάρει... θα κάνω δίαιτα αύριο...".

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Το πιο δυνατό εργαλείο στον κόσμο είναι τι ανθρώπινο μυαλό. Το ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. Επιτρέψτε του να δουλέψει για σας και όχι εναντίον σας. Επιτρέψτε του να σας κάνει να πετύχετε τους στόχους σας και όχι να είναι εμπόδιο στο δρόμο σας. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Θα είμαι εδώ να σας βοηθήσω όταν θα είσαστε έτοιμοι, αλλά γιατί να περιμένετε περισσότερο;
 

Μαρία Αλεξάνδρου ©2009 | Δημιουργία & Κατασκευή: XTD